Feb 27

Igår gick det illa till. 

Fick ångest och hjärtat rusade iväg. Tog 2 tabletter utav (Sob/imo.), det värsta var att efter en liten stund upprepar sig ångesten och jag tar yttligare fler tabletter. Jag glömde redan bort att jag tagit 2 innan. Jag skulle lagt mig i sängen direkt efter att jag intagit tabletterna men tydligen hade jag lekt rövare. Vaknade upp och mådde så jävla illa att jag spydde. Jag är inte van att äta sådana starka mediciner, men igår så flög hjärtat i 300km/h.

Idag har jag inte känt annat en ånger, ilska, svikenhet, med tanke på vad som hände igår. Jag kan nästan fortfarande inte släppa att en människa kan bete sig så hemskt.

bild 2 bild 1

Med min inspiration till mat så blev det inte så mycket. Tofu sallad. Nu ska jag tända lite ljus och bara tänka positivt! Imorgon ska det bli en super bra dag. 🙂

preload preload preload