Aug 28

Länge sedan jag körde en och folk klagar för att jag inte gör det längre. Så nu lyssnar jag på er. men jag orkar inte fixa med bilder så jag snor Kissies bilder. Eyy yoo anmäl mig inte bara 😉 Hahahaha..

1. Anoroxia/Perfektion: 2 stycken blondiner svälter sig (och dom verkar stenhårt tycka att det är snyggt) Om ni tänker efter så vet ni vilka 2 jag snackar om. Jag tycker det är vansinnigt. Jag tycker det är så jävla sjukt. Hoppas seriöst att dom tynar bort. Sen att dom tror att dom är perfektion får mig att spy på dom..

2.  Kissies beskärningar: Tjejen är ju lixom smal. Varför ska hon hålla på beskära kring benen, hon failar med det. jag tycker det är helt okej att redigera, men att göra så det ser fult och konstigt ut, är ju ingenting positivt. Det får ju bara folk att tycka hon är dum i huvudet som gör det. Men själva grejen är ju den att folk skriver om det. Och därför tjänar Kissie på det. Folk är ju så blåsta. Till och med jag som skriver om det. Men men..

3. SL bussarna: Jag älskar att ta pendeln och tuben. Men bussarna är förjävliga. Jag ska åka en buss till Vasastan och känner en illadoftande lukt av spya. Jag håller själv på att spy. och sen 3 timmar efter då jag ska hem. så är det samma buss och den är inte städad :/ det luktar fan värre och man ser spyan på väggen. Fy fan vad äckligt…

1. Känner mig lite småkär: Faktist så gör jag det och det är ovanligt för mig. Men jag ska inte öppna käften mer om det för det är ju lite åt det privata hållet. och ni vet väll ändå hur bra jag är på att dölja det privata. Right?

2. Krök imorgon kväll: Det var fan 4 veckor sedan jag drack en droppe alkohol. Och suget blir bara starkare och starkare för vaje dag som går! Och imorgon lördag så ska jag dricka mina favoriter blanda drinkar och leva lyckligt en natt tills dagen därpå 😉 Något att se fram emot haa?

3. Katrin Zytomierska: Hennes senaste utalande i The voice fick mig att garva till ordentligt. Hon är så jävla knäckande och skön. Kissie Missie Dissie Pussie klockrent. Katrin har alltid vart nr1 provocernade och kommer alltid att vara det. Iallafall i mina ögon. haha.

(Kommentarer kommer ej att publiceras – läs varför här)

preload preload preload